IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият Lotus Elise?

Новото поколение на модела ще се появи през 2020 година

Следващият Lotus Elise?

Следващото поколение на Lotus Elise все още е забулено в тайна, но концептът, представен през 2010 година и базираните на него рендъри, които се появиха наскоро в интернет, обещават интересно развитие на спортния модел.

Следващият Lotus Elise? Може би

Lotus Elise е един от най-старите спортни автомобили на световния пазар в момента, все пак моделът беше лансиран в края на 1996 година. През 2000 година се появи Series 2, но това не беше нов модел, тъй като използваше модифицирано шаси на първото поколение, доработено, за да се справи със затегнатите европейски правила за краш тестовете.

Следващият Lotus Elise? Може би

В началото на 2010 дойде ред на Series 3 – поредната освежена версия на Elise, а след това започнаха да се появяват деривати на популярния модел, създадени основно около идеята да се намали теглото на британския спортист. Последният такъв пример е Elise Sprint, който тежи едва 798 килограма.

Следващият Lotus Elise? Може би

Сега става ясно, че за напълно нов Elise ще трябва да почакаме до 2020 година, когато ще се появи новото поколение на модела. Концептът, показан в Париж преди 7 години, най-вероятно ще се окаже точен предшественик на следващия Elise. Шефът на компанията Жан-Марк Галес вече обяви, че следващият Elise ще е с по-големи размери, но пък теглото му в никакъв случай няма да надхвърли 1000 килограма, което ще бъде постигнато с използването на ново алуминиево шаси.

Тагове: lotus lotus elise
0 от 500