IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа новия Megane RS на видео

Спортното подразделение на французите с ново силно постижение

Renault показа новия Megane RS на видео

Спортното подразделение на Renault отбеляза достигането на 1 млн. посещения в официалната си страница във Facebook със специално видео, посветено на моделите на Renault Sport. Всички те са представени в стила на видеоигра, а в края на филмчето се появява и новият Megane RS.

Renault показа новия Megane RS на видео

Във видеото хот-хечът е маскиран и не може да се получи ясна представа за това какво точно ще представлява той. Виждат се единствено светодиодната оптика с нестандартните фарове срещу мъгла. Все пак от компанията-производител потвърждават, че премиерата на модела ще се състои съвсем скоро, така че се очакват и нови подробности за автомобила.

В гамата на Megane новият RS-модел ще се разположи над сегашната версия Megane GT, която разполага с 2,0-литров мотор с 200 к.с. и система за завиване на четирите колела – 4Control. Все още няма официални данни с какъв агрегат ще бъде новия хот-хеч, но се предполага, че французите ще заложат на 2,0-литров двигател с 300 к.с.

Не се изключва възможността и Megane RS да получи 1,8-литровия мотор с 252 к.с., който се поставя на модела Alpine A110. Мощността на мотора вероятно ще бъде увеличена до 280 к.с.



Видео: RenaultSport
 

 

0 от 500