IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SsangYong показа новия Rexton

Всъдеходът излиза на пазара с два двигателя

SsangYong показа новия Rexton

Компанията SsangYong разпространи първи официални снимки на новото поколение на всъдехода Rexton. Премиерата на флагманския кросоувър на корейския производител ще се състои на 30 март в Сеул.

SsangYong показа новия Rexton

Габаритите на автомобила са дължина от 4850 мм, широмина – 1920 мм, височина – 1800 мм и разстояние между двете оси – 2864 мм. Моделът е изграден но нова конструкция от олекотена стомана, която му е позволила да свали 50 кг. от теглото в сравнение със своя предшественик.


На пазара новият Rexton стъпва с 2,0-литров бензинов турбомотор, развиващ 225 к.с., който се комбинира с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Другият вариант е с 2,2-литров дизел със 181 к.с., съчетан със 7-степенна автоматична трансмисия от Mercedes-Benz. Базовата версия ще е със задно предаване, а системата за задвижване на четирите колела е опция.

SsangYong показа новия Rexton

В оборудването на всъдехода влизат система за предотвратяване на фронтален сблъсък, система за следене лентата на движение и кръгов видеообзор, а също така и мултимедийна система с 9,2-инчов дисплей, Wi-Fi и съвместимост с Apple CarPlay и Android Auto.

SsangYong показа новия Rexton

Очаква се продажбите на новият Rexton в Южна Корея да започнат веднага след премиерата. На останалите пазари автомобилът ще се появи до края на годината.

Снимки: SsangYong

Тагове: ssangyong rexton
0 от 500