IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan разкри новия GT-R Track Edition 2017

Това ще е третият модел от гамата, след GT-R Premium и GT-R Nismo

Nissan разкри новия GT-R Track Edition 2017

Nissan официално ще покаже най-новата Track Edition версия на GT-R на автоизложението в Ню Йорк следващия месец. Лимитираният Track Edition е третият модел от същата гама, от която са и GT-R Premium и GT-R Nismo. Версията ще заеме мястото между двете вече съществуващи модификации и ще включва някои елементи, използвани в GT-R Nismo.

Nissan разкри новия GT-R Track Edition 2017

Новият автомобил на Nissan е оборудван с познатия V6 би-турбо двигател, генериращ 565 к.с. , но е със забележимо по-устойчиво на усукване шаси. Окачването е олекотено и преправено от Nismo, добавени са нови 20-инчови джанти, а задният спойлер е изграден от въглеродни влакна.

Отвътре пистовият модел почти не да се различава от стандартния. Единствените промени са специалната комбинация черно-червено, както и спортни седалки със странични подпори Recaro. Друга непроменена черта е и ауспухът, изграден от титан.

"Новият GT-R Track Edition ще предложи на клиентите едно ново изживяване. Това е модел, верен на традициите за GT-R, но той ще бъде достъпен само чрез специална поръчка", поясни Михаел Бънс, вицепрезидент на продуктовото планиране на Nissan в Северна Америка. " Изграден въз основа на всеки най-важен детайл от семейството на GT-R за 2017, Track Edition представлява едно невероятно съчетание от елементите вътре и вън", добави още Бънс.

Цената за GT-R Track Edition 2017 ще бъде 127 990 долара, като моделът ще бъде достъпен за поръчки от края на лятото.

0 от 500