IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo изненада с мистериозен седан (ВИДЕО)

Най-вероятно това ще е новото поколениe на S40

Volvo изненада с мистериозен седан (ВИДЕО)

Премиерата на втората генерация на Volvo XC60 бе основното събитие на щанда на скандинавския производите на автосалона в Женева. Там шведите показаха и няколко видеа, с които демонстрираха технологиите и функциите за безопасност, с които е оборудван кросоувърът.

Volvo изненада с неизвестен седан (ВИДЕО)

На едно от видеата се появи мистериозен компактен седан, който играе второстепенна роля. Затова и малцина му обърнаха внимание, но изданието Indian Autos Blog потърси информация за автомобила, който най-вероятно представлява следващото поколение на седана S40.

Volvo изненада с неизвестен седан (ВИДЕО)

Този модел се произвеждаше на платформата на Ford Focus, като бе спрян през 2012 г. Сега обаче той ще се завърне в гамата на Volvo, като дизайнът му ще бъде в стила на по-големия S60, но ще получи и някои елементи от флагмана S90 – най-вече предницата със LED-светлините, наречена от шведите „Чука на Тор”.



Засега от компанията запачват мълчание по въпроса. Знае се, че до края на годината Volvo ще покаже компактният кросоувър XC40. Така че новото S40 най-вероятно ще се появи догодина.

Снимки и видео: Volvo
 

 

Тагове: volvo s40
0 от 500