IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

Редом с всъдехода бе снимано и следващото Popo

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

Снимка на серийната версия на новото поколение на Volkswagen Touareg бе публикувана във Facebook. Твърди се, че фотосите са направени в Южна Африка, тъй като местното издание Cars първо се добра до тях.

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

Както и се предполагаше, третото поколение на всъдехода е създадено по мотиви на концептуалния модел T-Prime GTE. За основа Touareg ще използва платформата MLB, която е в основата на Audi Q7 и Bentley Bentayga.

По предварителна информация, в  гамата двигатели ще влязат атмосферен V6 с обем 3,6 литра, както и 3,0-литров дизел с 218 к.с. На по-късен етап ще се появи и хибридна модификация.

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

До заснетия VW Touareg бе паркиран и прототип на новото поколение на Polo. Както и големият кросоувър, така и компактният хечбек ще дебютира по време на автосалона във Франкфурт през есента.

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

Ако се съди по снимките, то новото Polo ще бъде умалена версия на VW Golf, с който разделят една и съща платформа MQB. Дължината на хечбека ще нарасне с 200 мм, но заради новото шаси теглото ще намалее със 70 кг. Ще се повиши качеството на материалите в салона, като ще бъде разширен и спъсъкът с оборудване.

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

Гамата двигатели ще се състои от бензинови турбомотори с обем 1,0 – 1,5 литра, както и 1,6-литров дизел. Двигателите ще се съчетават с 5-и и 6-степенни механични скоростни кутии, както и с 6-и и 7-степенни роботизирани DSG-трансмисии.

Снимки: Facebook

 

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    х ( преди 7 години )
    none, как кое му е новото... по-високата цена разбира се.
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    фсдфсдф ( преди 7 години )
    Уникално грозна, и за тва нещо някой ще даде една торба пари.
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Искрен Искренов ( преди 7 години )
    При положение, че трябва да съм МАКСИМАЛНО ИСКРЕН и обективен имам въпрос. Абе, останаха ли Истински и НЕкомпрометирани производители ? - Тея до кога ще я карат така...? Масово се бълват Абсолютни ГРИМИРАНИ Кочини / Фейсдрифт Д-р Енчев /, които едва ли не са върха на инжинерната мисъл ... при коетослед като им изтече гаранцията и каруца не мож' сгоби от частите им... Мисля че все по-вече почвам да разбирам "Арийските Братя" от МаАлиТе... П.С КАРуЦА ЗВУЧИ ГОРДО !
  • #6
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    мк8 излиза 2018-та ако не се лъжа, тва което го мислиш за ново е фейслифт mk7
  • #5
    28 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не, че нещо, но Дачия Дъстър изглежда по-добре. И то много.За качеството и надеждността пък Дачията е няколко нива по-високо.
  • #4
    25 rate up comment 10 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    Бай Ханс с т'слъта го е правил. Гоуемио Гоуф все повеч езаприличва на малкия!:))))) Пеуник ликува!
  • #3
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Новото "POPO&qu ( преди 7 години )
    Полото всъщност има добра предница и ясно иска да покаже, че се притеснява от корейските кон!глокенти. Задницата е леко претрупана за моя вкус.
  • #2
    12 rate up comment 23 rate down comment
    Да обаче, ( преди 7 години )
    ...при VW има следната особеност - започва да ти харесва с времето. Еволюция. Не революция.
  • #1
    44 rate up comment 12 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Ако така изглежда "новият" Туарег, става все по-смешно да не кажа жалко. Поне да кажат че пускат фейслифт, щото това с "новите" им модели вече и на феновете взе да идва в повече ... Да оставим настрана, и че "предишният" модел изглежда по-добре. Гледам по телевизията реклама на "новият" ФВ Голф и се чудя кое му е новото. Управлението с жестове може би, което едва ли ще го използва някой всеки ден (колкото аз използвам гласовите команди ...)