IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към новите Audi A6, A7 и A8

Трите модела ще имат общ стил, но ще се различават значително

Първи поглед към новите Audi A6, A7 и A8

Главният дизайнер на Audi – Марк Лихте, позволи на журналисти да заснемат как ще изглежда предницата на три от очакваните с огромен интерес нови модели на компанията му - А6, А7 и А8. Пред френското издание L’arqus той разкри, че автомобилите ще имат общ стил, но същевременно ще се различават значително един от друг.

Първи снимки на новите Audi A6, A7 и A8

На пръв поглед двата седана и лифтбекът са почти еднакви, като дизайнът им е изцяло подчинен на използвания при последните модели на марката външен вид. Това се дължи най-вече на 6-ъгълната решетка на радиатора, която обаче ще има свои особености при всеки един от моделите.

При новото Audi A6 тя ще е в най-простия вариант – с хромирани кантове и няколко хоризонтални линии. Решетката на А7 ще получи предимно черни матови елементи, като ще бъде комбинирана с по-агресивна броня и по-изразителен капак на двигателя.

Най-масивен този елемент ще бъде при флагмана на марката – А8, където ще се използва много хром. От този метал ще бъдат направени и контурите на големите въздухозаборници в предната броня, като целта е ясна – погледната отпред лимузината трябва да изглежда най-впечатляващо.

Разлики ще има и в главната оптика. При А6 и А8 ще се разчита на L-образни светодидни главни светлини, които обаче са разположени по различен начин при двете машини. Доста по-агресивна ще оптиката на новото Audi A7, като според Лихте целта е трите машини да имат обща концепция, но дори с невъоръжено око да се отичават един от друг.

Първи от новите модели ще дебютира флагманът Audi A8, чиито официален дебют ще се състои на автосалона във Франкфурт през есента. Audi A6 и A7 ще се появят пред публика през 2018 г.

Снимка: L’arqus
 

Тагове: audi a7 audi a8 audi a6
0 от 500
  • #5
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Брандо ( преди 7 години )
    Нищо ново и интересно отвън, а отвътре сигурно ще е пак същото ! Може да вкарат нови системи, но дизайна втръсна....
  • #4
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Е какво да пишат - Дарт Вейдър, сина му и внука му. С тая маска та сом отпред не само ще са разпоцнаваеми, но и може да пренасочат от верните фенове към Шкода.
  • #3
    26 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 7 години )
    Добре, че пише на коя картинка кой модел е...
  • #2
    27 rate up comment 7 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Отдавна подозирах че ключът е в решетката на Ауди. Пак добре, че доскоро беше в диодната лента ;))). Сериозно са зациклили с дизайна, но феновете си ги харесват ... Въпросът е, колко иновативна може да бъде компания която е безидейна към дизайна на автомобилите си?
  • #1
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Сефте ( преди 7 години )
    На живо обаче разликите ще бъдат едва доловими и "новият" внос пак ще минава за некой лизинг. По-добре Супърб.