IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към големия SUV на Citroen

Серийният C5 Aircross ще получи и хибридна версия

Първи поглед към големия SUV на Citroen

Първи снимки на новия си сериен всъдеход показа френският производител Citroen- Автомобилът ще получи името С5 Aircross, като премиерата му ще се състои по време на автосалона в Шанхайл през април. Все още обаче не е ясно на кои пазари ще се предлага автомобилът.

Първия снимки на големия SUV на Citroen

Всъдеходът ще получи агресивни брони и увеличени калници, както и система Alloy Bumps, която видяхме при концептуалната версия на модела, показана преди 2 години. Тя представлява елементи по каросерията, направени от каучук и алуминий, които служат за защита на автомобила.

Гамата двигатели засега остава тайна, но концепуталният C5 Aircross бе оборудван с хибриден силов агрегат, развиващ мощност от 313 к.с. Такава версия ще има и при серийния модел, който обаче ще получи и традиционните бензинови и дизелови двигатели.

Първия снимки на големия SUV на Citroen

Според неофициални данни, продажите на кросоувъра в Китай ще стартират още през лятото. Затова и Шанхай е избран за място на премиерата на автомобила. Очаква се версията за Европа да бъде по-различна, като тя ще започне да се предлага през 2018 г.

Снимки: Citroen
 

Тагове: citroen c5 aircross
0 от 500