IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi разкри близките си планове

Първата премиера ще бъде на новото A8

Audi разкри близките си планове
Ръководството на Audi разкри какви нови модели на марката ще се появят в най-близко бъдеще. Това стана по време на годишната конференция на производителя от Инголщад.

Audi разкри близките си планове
 
Първата премиера на бранда ще бъде новото поколение на флагмана A8. Представителният седан ще бъде показан още през тази година, като продажбите ще стартират веднага след премиерата.
 
През 2018 г. в Audi планират да предложат на клиентите си серийния всъдеход Q8, както и втората генерация на фастбека A7. Година по-късно ще се появи и ново крос-купе - Q4, което ще използва платформата и агрегатите на Q3. През 2020 г. немците ще пуснат в продажба поне 3 електромобила, но за тях засега няма подробности.

От Audi обявиха още, че сред приоритетите им е разработка на системи за автономно упраление, които ще се използват и от останалите компании от Volkswagen Group. Идеята на шефовете на концерна е именно Audi да бъде водещият производител в тази област.

Снимка: Audi
 
Тагове: audi
0 от 500