IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хю Джакман като младия Енцо Ферари?

Все още не се знае какво става с другия филм за Ил Комендаторе с Робърт де Ниро

Хю Джакман като младия Енцо Ферари?

Австралийската звезда Хю Джакман ще изиграе ролята на младия Енцо Ферари в поредния филм, посветен на италианеца, който се подготвя в Холивуд, съобщи Deadline.

Хю Джакман като младия Енцо Ферари?

Според изданието режисьор на лентата ще е номинираният за Оскар Майкъл Ман, а филмът ще излезе на екран до две-три години. Това е поредният проект за Енцо Ферари, като през 2015 година беше обявен друг такъв, но с Робърт де Ниро в главната роля, който обаче трябваше да играе Енцо в по-късен етап от живота му.

Хю Джакман като младия Енцо Ферари?

А малко преди това отново се обсъждаше проектът на Майкъл Ман, но тогава фаворит за главната роля беше Крисчън Бейл. Той обаче отпадна от сметките, след като стана ясно, че не е съгласен с изискванията на режисьора за това колко килограма трябва да качи за ролята.

Хю Джакман като младия Енцо Ферари?

За момента обаче изглежда, че проектът на Хю Джакман и Майкъл Ман е най-сигурен, като в него ще участва още една звезда – шведката Нуми Рапас, която стана известна с трилогията „Милениум” и после участва в „Прометей”. Нуми Рапас ще изиграе съпругата на Енцо Ферари – Линда.

В интерес на истината по този филм за Енцо Ферари се работи от 17 години, но няколко пъти проектът тръгва и спира. В началото това беше идея на Майкъл Ман и Сидни Полак, който почина през 2008 година. Сега може би всичко вече е уточнено – снимките трябва да са през 2018 година, а премиерата – през 2019.

Хю Джакман като младия Енцо Ферари?

Филмът ще ни покаже младият Енцо – в първите години след като е сложил край на кариерата си на автомобилен пилот и основно първоначалното му развитие като собственик на компанията носи неговото име. Предполага се, че акцентът в сценария е върху битката между Ferrari и Maserati през сезон 1957.

Що се отнася до филма на Робърт де Ниро, идеята за него беше холивудската суперзвезда да изиграе втората половина на живота на Ил Комендаторе, до смъртта му в края на 80-те години.

Тагове: ferrari
0 от 500