IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Юмручен бой зарадва публиката в НАСКАР (ВИДЕО)

Двама от претендентите в "400 мили на Вегас" си разменят удари в бокса

Юмручен бой зарадва публиката в НАСКАР (ВИДЕО)

Една от класическите надпревари в календара да НАСКАР – „400 мили на Лас Вегас”, завърши снощи с победа на Мартин Трюъкс-младши и здрав юмручен бой между двама от претендентите за първото място до самия финал – Джоуи Логано и Кайл Буш (на снимката).

Завъртане преди финала и як бой в НАСКАР

Трюъкс-младши донесе първа победа на Toyota този сезон, като спечели и двата спринта в хода на състезанието, но успехът му беше помрачен от разправията между двамата му колеги, която се разгоря в бокса на Логано.



Скандалът тръгна от инцидента между двамата в последната 367-а обиколка на състезанието, когато Логано закачи леко задницата на колата на Буш, който се завъртя, не успя да намали много скоростта и влетя в алеята пред боксовете. Веднага след това Буш излезе от колата си и се упъти към бокса на Логано, който точно беше спрял при механиците си. Кайл се нахвърли да бие Логано, като му вкара един юмрук в лицето, но и Джоуи успя да го нацели веднъж преди да се намесят механиците му и официалните лица от НАСКАР. В крайна сметка Логано беше издърпан от сцената на боя, а Кайл се оказа на земята в схватка с няколко механици.

В крайна сметка Буш си тръгна с помощта на официалните лица, но с аркада и много ядосан. По-късно Логано обясни, че малко преди инцидента Кайл го е затворил на предишния завой, пресичайки опасно траекторията му, а на излизането на правата контактът между двамата е бил неволен.

„Джоуи кара мръсно и ще си го получи”, беше краткото обяснение на Буш, като той и Логано са разследвани от шефовете на НАСКАР заради разправията и е сигурно, че ще бъдат наказани. „Кайл не искаше да ми обяснява много, направо се нахвърли да ме бие”, поясни Логано, който в миналото имаше подобни спречквания с други свои колеги, отново заради негови спорни маневри на трасето.

0 от 500