IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Black Cuillin V12 сякаш идва от 30-те години

Новата компания Eadon Green показа първия си концепт

Black Cuillin V12 сякаш идва от 30-те години

Eadon Green представи в Женева концептуалния Black Cuillin V12, който от известно време е рекламиран като конкурент на моделите на Morgan. Чисто британското съперничество обаче ще се случи в по-късен етап, тъй като все още не е ясно дали вдъхновеният от автомобилите от 30-те години Black Cuillin ще стигне до серийно производство.

Black Cuillin V12 сякаш идва от 30-те години

Британската специализирана преса откри прилики между Black Cuillin и Aero 8 на Morgan, но също така трябва да се отбележат и заемките от класиката на Alfa Romeo от същия период – 8С 2900. Засега няма конкретна информация за техническите данни на концепта, освен обоснованото предположение, че автомобилът се задвижва от V12 двигател, но не се знае откъде идва той.

Black Cuillin V12 сякаш идва от 30-те години

От компанията обясниха, че „Black Cuillin ще задоволи очакванията на водачите от XXI век по отношение на модерното шаси и задвижване”. Ако моторът е V12, то с оглед на пропорциите на колата, двигателят трябва да е разположен надлъжно и да задвижва задните колела.

Black Cuillin V12 сякаш идва от 30-те години

В интернет изтекоха доста замъглени снимки на интериора, за който се предполага, че е богато обзаведен с кожа и висококачествени дървени панели.

Black Cuillin V12 сякаш идва от 30-те години

Плановете на Eadon Green са за производство в скромен тираж на Black Cuillin – новият двуместен автомобил, който има амбиция да пресъздаде в съвременен вариант шика и лукса на купетата от 30-те години на миналия век.

Тагове: eadon green black cuillin
0 от 500
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 7 години )
    ПРЕКРАСЕН АВТОМОБИЛ!А за джантите - добри са, просто колегата по-долу не може да им схване идеята.ИСКАМ ДА КАРАМ ТОЧНО ТАКАВА КОЛА!!!По принцип си мечтая за Koenigsegg, но като видях това невероятно произведение на изкуството и вече знам какво бих карал, когато стана милионер!
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Ганчовец ( преди 7 години )
    *** са се с джантите - толкова ли не можаха едни по класически ситни спици да сложата на колата?