IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Освежаване за Renault Captur

Новата версия ще дебютира в Женева

Освежаване за Renault Captur

Най-добре продаваният субкомпактен кросоувър в Европа – Renault Captur, ще получи скромен фейслифт, като новата версия ще дебютира другата седмица на изложението в Женева.

Освежаване за Renault Captur

С 215 670 продадени бройки през 2016 г. Captur, който е изграден върху платформата на друг успешен модел на Renault – Clio, даде вече даде заявка, че може да продължи да участва сериозно в ръста на този пазар на стария континент. Captur получава промени и дизайнерски решения, характерни за модела Kaptur, който се продава в Русия и е базиран на платформата на Dacia Duster, както и елементи от по-големия Kadjar.

Освежаване за Renault Captur

На първо място, Captur вече притежава LED фарове Pure Vision, оформени в характерната за последните модели на Renault С-форма. Клиентите ще могат да поръчват два нови цвята – оранжевият Atacama Orange и синьото Ocean Blue, както и нов сив цвят за релсите на покрива – Pletinum Grey. Това означава, че купувачите ще могат да избират измежду 30 комбинации за двутоновата схема на оцветяване на кросоувъра.

Освежаване за Renault Captur

За интериора Renault предлага шест персонализирани пакета: Ivory, Caramel, Red, Ocean Blue, Satin Chrome и Patina Chrome. Също част от персонализацията са и 16- и 17-инчовите лети джанти, които се предлагат с първите три нива на оборудване.

Гамата двигатели стартира с 0,9-литровият Energy TCe 90 S&S, като турбо моторът работи с механична трансмисия. По-мощният TCe 120 S&S може да се поръчва и с EDC предавателна кутия. Дизелите също са два – 1,5-литрови dCi мотори с мощност 90 и 110 конски сили, като първият също може да се поръчва с EDC трансмисия.

Цените на освежения Captur ще станат ясни по-късно, а колата ще е при дилърите на Renault това лято.

Снимки: Renault

Тагове: suv renault captur captur
0 от 500