IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz завърши подмяната на семейството E-Class

Германците представиха и последната модификация – кабриолет

Mercedes-Benz завърши подмяната на семейството E-Class

Немският производител Mercedes-Benz приключи с оформянето на семейството си E-Class, като показа и неговата открита версия – кабриолет със средни размери.

Mercedes-Benz завърши подмяната на семейството E-Class

Модификацията Mercedes-Benz E-Class Cabriolet е пораснала на размери в сравнение с предшественика си. Дължината на автомобила е 4826 мм, а широчината – 1860 мм, което е съответно със 123 и 74 мм повече от досега. Разстоянието между двете оси е нараснало със 113 мм и достига 2873 мм, което води и до по-голямо пространство за пътниците на задните седалки.

От гледна точка на дизайна кабриолетът на практика на се отичава от показаното по-рано купе E-Class. Разликата е единствено в мекия свалящ се покрив. Той се изважда с едно натискане на бутона за по-малко от 20 секунди, като автомобилът може да се движи със скорост до 48 км/ч. Самият покрив е достъпен в 4 цвята – тъмно син, червен, черен и тъмно-кафяв.

Срещу допълнително заплащане Mercedes-Benz E-Class Cabriolet може да бъде оборудван с адаптивно окачване с широк диапазон на настройките. Многокамерното пневматично окачване позволява да се избира между 3 варианта на твърдост. Има и допълнителна система Dynamic Select (също опция), при която водачът сам може да настройва всички системи на автомобила.

В оборудването на салона на кабриолета влизат светодионо осветление в 64 цвята, а също така различни варианти на кожа, декоративни елементи от дърво и метал, 12,3-инчов сензорен дисплей на мултимедийната система и опционален приборен панел. За удобство и защита на водача и пътниците се предлагат системите Aircap и Airscarf, който предпазват главите и вратовете им по време на движение.

Както купето, така и кабриолетът ще бъде оборудван с 3,0-литров бензинов битурбо V6 мотор с мощност 329 к.с., който се съчетава с 9-степенна автоматична скоростна кутия 9G-Tronic. Автомобилът ще бъде достъпен както само със задно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела.

Снимки: Mercedes-Benz


i

 

0 от 500