IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Skoda Yeti прилича на испанец

Заснеха тестови прототип на втората генерация на кросоувъра

Новата Skoda Yeti прилича на испанец

В Чехия бе заснет тестови прототип на новото поколение на Skoda Yeti. Авторът на фотографиите признава, че е бил доста объркан, когато близо до Млада Болеслав е видял автомобила на пътя, тъй като първоначално го е взел за Kodiaq, съобщава изданието Auto.cz.

Новата Skoda Yeti прилича на испанец

„Първо си помислих, че това е Kodiaq, но когато се приближих до кросоувъра, видях, че размерите му са по-компактни. Някои от елементите по автомобила бяха покрити с маскировъчна лента и едва тогава разбрах, че това е новата Skoda Yeti”, разказва фотографът.

Всъщност той е един от малцината, успели да снимат кросоувъра, чиято премиера ще се състои до края на годината. Представители на Skoda нееднократно твърдяха, че динайнът на новото Yeti ще следва стила на по-големия Kodiaq, но ще има и различия. Първото ясно се вижда и от тези снимки, докато второто засега не може да бъде потвърдено със сигурност.

Новата Skoda Yeti прилича на испанец

Има обаче един друг автомобил, на който новото Yeti страшно много прилича – испаският Seat Ateca. На втората снимка се вижда, че двата кросоувъра са почти идентични, като изключим задните стойки. Все пак се предполага, че серийното Yeti ще получи различни фарове и брони, както и друга форма на вратата на багажника.

Снимки: Auto.cz

Тагове: skoda yeti seat ateca
0 от 500