IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Феновете очаквали оранжевия McLaren

От Honda обещават по-силен двигател за 2017

Феновете очаквали оранжевия McLaren

Завръщането на тима от Формула 1 McLaren към оригиналните цветове на болидите, т.е оранжев и с допълнение в черно за сезон 2017, е било очаквано от феновете. Това заяви шефът на отбора Зак Браун, който наследи на поста освободения Рон Денис.

Феновете очаквали оранжевия McLaren

И Браун е човекът, който положи сериозни усилия, за да възроди имиджа на „оригиналния” McLaren. Оранжевото е било официалният състезателен цвят на тима докато Брус Макларън все още е бил жив, а означението на болидите се превърна от MP4 в MCL, като отново беше заличена една от традициите, наложени от Денис.

Фернандо Алонсо и Щофел Вандоорн ще карат за тима тази година. Младият белгиец замества Дженсън Бътън, а Алонсо започва последния сезон по договора му с тима, като Зак Браун обяви, че ще направи всичко възможно, за да го задържи и след 2017 година.

Феновете очаквали оранжевия McLaren

Голямата въпросителна през новия сезон обаче ще е представянето на двигателя на Honda и хибридните системи, с които работи той. Сега японците демонстрираха оптимизъм и заявиха, че новият им мотор е на нивото на този на Mercedes от 2016 година, което, ако е вярно, ще помогне сериозно на McLaren да се върне в челото.

Феновете очаквали оранжевия McLaren

Алонсо си пожела победи през годината, като допълни че класирането в Топ 3 в отделни състезания няма да му е достатъчно, но и направи уговорката, че трябва да държи сметка и за реалните възможности на тима.

Първите предсезонни тестове, на които ще видим в действие болидите, създадени по новите технически правила, които влизат в сила от началото на този сезон, започват в понеделник в Барселона.

Тагове: honda mclaren
0 от 500