IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Logan MCV стана кросоувър

Версията Stepway ще се предлага и с 1,0-литрови турбомотори

Dacia Logan MCV стана кросоувър

Компанията Dacia представи крос-верия на комбито си Logan MCV. Тя е получила добавка Stepway към името си, като ще дебютира пред публика по време на автосалона в Женева в началото на март.

Dacia Logan MCV стана кросоувър

Новата модификация на Logan е оборудвана допълнителна защита на каросерията и броните, както и нови фарове срещу мъгла. Пътният просвет на версията Stepway е увеличен с 50 мм в сравнение със стандартното комби Logan и вече достига 174 мм.

На пазарите в Европа новият Dacia Logan MCV Stepway ще се предлага с 1,0-литрови бензинови и дизелови мотори с 3 цилиндъра, развиващи 90 к.с. Скоростните кутии са механична или роботизирана Easy-R.

В зависимост от нивото на оборудване автомобилът може да разполага с мултимедийна система със сензорен дисплей и навигация, камера за заден ход, парктроник и система за потегляне по наклон.

С новата версия на Logan MCV серията Stepway на румънския производител нараства на 4 модела, като в нея са включени „всъдеходни” модификации на хечбека Sandеro и компактните ванове Dokker и Lodgy.

Снимки: Dacia

Тагове: dacia logan stepway logan mcv
0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какво е що е , не е важно, важното е ,че имат още един нов модел което е доказателство, че се развиват. За разлика от нас имат технологичен продукт с висока придадена стойност който се търси. Ние какво имаме , корумпирани безнаказани политици и обезверена нация която само обсъжда колко кофти са чуждите успехи защото няма собствени. Ни е какво произвеждаме, имаме ли продукт способен да се конКуРира с тази "скапана" таратайка?! Аз мисля, че имаме само безкраен хейт.
  • #8
    15 rate up comment 1 rate down comment
    AAV ( преди 7 години )
    В действителност коректната стойност на просвета е 205мм. Това е много повече от значително количество паркетни "джипки". Да не говорим, че голяма част от тези паркетници са също само с предно предаване. Но струват много повече от тази Дачия...
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    zzz ( преди 7 години )
    Пътния просвет на сегашния Логан МСВ е 172 мм! +50 мм прави 222 мм. Някой пак е преписвал и превеждал неграмотно чужди сайтове...
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Старите Дачии идваха с 1.6 16v атмосферен бензин, двигател който се прави от 20 години и е доказано добър, а сега 1.0 три цилиндара атмосферен бензин 70 коня, зорле искат да съсипят тая кола. То по-добре, ако човек иска евтино Рено да си вземе Веста, по-мощни двигатели, по-богато оборудване, по-ниска цена
  • #5
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    При сегашнатите *** на пазара с тези цени, никога не бих си купил нова кола. По-добре старо Субару с 2.0 или 2.5 атмосферка, всичко друго е shit!
  • #4
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "кросоувър", "1.0, 3 цил. и 90к.с. в една статия. Тия френски ****дали от Рено докога заедно с ВАГ ще ни продават малолитражни ***, които пробутват за нови технологии за справяне с вредните емисии. Качествени двигатели се правят с добри материали, а не с махане на цилиндри, което ще им скъси живота.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    вседеход без 4х4 . тея откриха нов клас
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    В тази "новина" има допуснати фактологически, правописни и стилови грешки в почти всяко изречение. Въпросът е - дали авторите са неграмотни, лъжци или са ***?
  • #1
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нали последно Dacia ще купуват Opel? Макар, че това ще удари по имиджа на Dacia.