IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пагани си получи уникалното Ferrari F12tdf

Направената по поръчка суперкола е в много специален цвят

Пагани си получи уникалното Ferrari F12tdf

Основателят на компанията Pagani – Хорацио Пагани, отиде лично до базата на Ferrari в Маранело, за да получи специалната версия на суперавтомобила F12tdf. Колата е уникална, тъй като е направена в една-единствено бройка по негова поръчка.

Пагани си получи уникалното Ferrari F12tdf

С изработката на този автомобил се е занимавало подразделението Tailor-Made, което се е специализирало в създаването на специални машини. Колата на Пагани се отличава по уникалния цвят на каросерията, новите джанти и специална табелка в салона, на която пише, че е направено по поръчка на знаменития аржентински конструктор.

Купето F12tdf представлява по-мощна версия на модела F12berlinetta, като е оборудвано с 12-цилиндров двигател с обем 6,3 литра и роботизирана скоростна кутия. Мощността на автомобила е 780 к.с., което позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди и достигане на максимална скорост от 340 км.

Пагани си получи уникалното Ferrari F12tdf

От тази модификация са произведени 799 бройки. За Пагани това е вторият спортен автомобил, който си купува през тази година. През януари аржентинецът се сдоби с Porsche 911 R, което също получи лично от дилъра.

Снимки: Ferrari

0 от 500