IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клонингите атакуват!

Ментето Zotye SR9 се натресе в баткото на Porsche Macan

Клонингите атакуват!

Чисто нов кросоувър Zotye SR9, който представлява почти пълно копие на на Porsche Macan, се удари в истинско Porsche Cayenne. Инцидентът се е разиграл на шосе в Шанхай, съобщава китайското издание Carnewschina, което публикува и снимка на двете коли след сблъсъка.

Клонингите атакуват!

Тъмно-червеният модел Zotye явно е купен съвсем скоро, тъй като все още няма номера, но не е изключено табелата да е паднала след удара. Зад волана се намира млада жена, която се обяснява с водача на пострадалото Porsche Cayennе. От снимката обаче не става ясно колко увредени са двата автомобила.

Кросоувърът SR9 се предлага само на пазара в Китай с 2,0-литров бензинов турбомотор, развиващ 190 к.с. Цените на клонираното Porsche Macan стартират от 16 000 щатски долара.

Точно преди година в страната се случи друг подобен инцидент. При него водач на Landwind X7, който представлява копие на Range Rover Evoque, удари истински "Евоук". Шофьорът на китайския модел бе признат за виновен и осъден за опасно шофиране, въпреки че застраховката му покрива щетите по другата кола.

Снимка: Carnewschina

0 от 500
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това място е доста посредствено. Има толкова любопитна и интересна информация в нета, а същевременно тук виждаме подобна безсмислица в ролята на статия. Често се чудя на този си навик да влизам на този сайт.
  • #1
    25 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Невероятна статия! Преразказ по картинка ли правим?! Всичките ви статии са такива - изсмукани от пръстите или от гледане на кафе! Аматьори! Захванете се с нещо друго! Това не го можете!