IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota подготви RAV4 за приключения

Версията Adventure е с увеличен клирънс и автоматична скоростна кутия

Toyota подготви RAV4 за приключения

Компанията Toyota представи нова модификация на кросоувъра си RAV4, която според представител на производителя е най-подходящият вариант за любителите на по-екстремни пътувания. Доработките по модела са засегнали предимно неговия външен вид, но има и технически промени.

Toyota подготви RAV4 за приключения

Toyota RAV4 Adventure е подчинен на мотото „закарай ме, където искаш”. Машината е оборудвана с нови джанти, както и с допълнителна защита по каросерията. В салона са се появили по-практични стелки, различно от стандартното оформление, както и допълнителна розетка за зареждане в багажника.

Механичните промени са засегнали клирънса, който при Adventure е леко увеличен. Тази версия е оборудвана също така с по-производителна система за охлаждане, както и с маслен радиатор.

На старта на продажбите тази модификация на кросоувъра ще бъде достъпна само в САЩ, като разполага с 2,5-литров атмосферен мотор със 176 к.с. Клиентът ще може да избира между предно предаване или задвижване на четирите колела. И двата варианта разчитат на 6-степенна автоматична скоростна кутия.

Снимки: Toyota
 

Тагове: toyota rav4 adventure
0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Бай Дизел ( преди 7 години )
    Бай анонимнико, явно съм карал новЪ туйотЪ! Наистина си е приключение, believe me!Ходовата им част е здрава и до там! Пластмаси, кабели, електроники, интериор...А седалките - дори един умрял Фокус има по-удобни седалки от Тойота!Та приключенствайте си с Тойота, гниеща Мазда и скучен Нисан. Май само Хонда остана да прави някакви автомобили!
  • #4
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Колкото и да ми е тъжно да го кажа - последните две поколения коли на Тойота имат ужасен дизайн! Купя ли такова и гледам ли го редовно няма как да не се изпедерастя............
  • #3
    14 rate up comment 6 rate down comment
    До Бай Дизел ( преди 7 години )
    Бай Дизеле, нещастнико, ти пък кога си карал нова Тойота, че приказваш. Аз карам трета за последните 13 години - Рав4 и два Авенсиса и и само веднъж съм сменил крушка.Братовчед ми и жена му с Опел и Форд само по гаражите киснат. За френските не ми се говори, а за немските трябва да платиш двойно повече, ако искаш да имаш същото качество.Аман от селяни-разбирачи!
  • #2
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Бай дизел ( преди 7 години )
    То по принцип си е приключение да притежаваш Тойота...
  • #1
    5 rate up comment 11 rate down comment
    РАВ4 ( преди 7 години )
    Е само за домакини,пенсионери или счетоводители!