IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-нелепата авария с Ford Mustang (ВИДЕО)

За щастие щетите по произведения през 1965 г. автомобил на се големи

Най-нелепата авария с Ford Mustang (ВИДЕО)

Повечето собственици на скъпи ретро-автомобили се отнасят много внимателно с тях, като дори за преместване на малки разстояния предпочитат да използват специална техника. Но дори и така може да се стигне до сериозни неприятности. Такъв е случаят с този класически Ford Mustang.

Най-нелепата авария с Ford Mustang (Видео)

Неговият шофьор старателно се е подготвил да го натовари на камион и поне на пръв поглед изглежда, че всичко ще мине без никакви проблеми. Само че машината поднася и се удря странично в борда на фургона. Произведеният през 1965 г. автомобил е оборудван с механична скоростна кутия и май именно тя изиграва лоша шега на водача, който дава повечко газ на задните колела и аварията е факт.

Вероятно, ако машината бе с хидромеханичен автомат, превъртането на гумите щеше да бъде избегнато. Този модел е оборудван и със самоблокиращ диференциал, но в случая блокировката не успява да сработи заради малката дистанция на придвижване.

За щастие, Mustang-ът, който е част от частна колекция, не е пострадал сериозно. Според експерти обаче, самият факт, че ще се наложи да се ремонтира каросерията на автомобила, ще намали неговата пазарна стойност. Просто колекционерите не обичат ударени машини...



Снимка и видео: Youtube

Тагове: ford mustang
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 7 години )
    Тия некадърници една кола не могат да качат.
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Шофер ( преди 7 години )
    Проблемът е в задкормилното устройство.В случая тоя изглежда отдавна на е карал ръчка.А някой не виждал автомат ако настъпи тъпашки яко *** - същата работа.По-безопасно е това, на което си свикнал. Свикнал на ръчка по-лесно ще сгафи с автомат и обратно.И да не ми хвалят допотопните си "хидромеханични" автомати тези индианци. В роботизираните кутии със съединител е истината.