IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да тунинговаш... Rolls-Royce

Как ви се вижда Wraith с раздути калници и багажник за ски?

Да тунинговаш... Rolls-Royce

В днешно време раздутите калници и багажниците за ски се превръщат в едва ли не задължителни аксесоари за суперавтомобилите. Дали обаче това важи и за Rolls-Royce?

Да загърбиш традициите на Rolls-Royce
Така изглежда нормалният Wraith...

Британският дизайнер и художник Кизил Салийм има отговор на този въпрос, след като публикува крайно интересен рендър на Rolls-Royce Wraith на страницата си във фейсбук и обясни, че съзнателно е нарушил традициите на луксозната британска марка.

„Не ми харесва как изглежда Wraith, затова реших да създам собствена версия на модела – написа Салийм. – Никога не се опитвам да се харесам на всички, стига ми аз самият да харесвам работата си. Този опит беше забавен!”

Да загърбиш традициите на Rolls-Royce
... а така изглежда творението на Салийм

Дори и да приемем, че цветовата схема, избрана от Салийм за „неговия” Wraith е детинска, със сигурност ще се намерят почитатели на динамиката и агресията, които той е заложил в доста променените форми на и без това спорния модел. А що се отнася до багажника за ски, явно това наистина е задължително. След като присъства при Lamborghini, защо да не се появи и при Rolls-Royce?

0 от 500