IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep се сбогува с Wrangler с хардкор версия

Модификацията Rubicon Recon е оценена на близо 40 000 долара

Jeep се сбогува с Wrangler с хардкор версия

Новото поколение на издигнатия в култ всъдеход Jeep Wrangler трябва да се появи до края на годината. Затова и американският производител реши да изпрати сегашния вариант със специална екстремна модификация, получила името Wrangler Rubicon Recon.

Jeep се сбогува с Wrangler с хардкорна версия

Както личи от името, всъдеходът е построен на базата на версията Rubicon, но е с оборудване, позволяващо преминаването през още по-тежки терени. Например, окачването е така преработено, че не само да издържа на сурови изпитания, но и да може на автомобила да се поставят гуми с размер до 35 цола.

Стандартният Wrangler Recon е „обут” в 32-цолови гуми BF Goodrich, които са поставени на 17-цолови джанти. В оборудването на автомобила влизат е редица елементи, защитаващи различните компоненти на трансмисията.

Jeep се сбогува с Wrangler с хардкорна версия

Екстериорът е в специален матов цвят с допълнителни черни елементи – в такава окраска са решетката на радиатора и модернизираните брони. Като опция за автомобила се предлага и оригинален капак с вентилационни отвори.

В интериора са включени допълнителни прибори, показващи нивото на налягане на маслото, състоянието на охладителната система и налягането в гумите. Показанията от тях излизат на екрана на мултимедийната система.

Jeep се сбогува с Wrangler с хардкорна версия

Силовият агрегат не е променян - Jeep Wrangler Rubicon Recon продлъжава да разчита на 3,5-литров V6, работещ в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия и блокировка на диференциала. Базовата версия на всъдехода в този му вид стартира от 39 145 долара.

Снимки: Jeep

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Георги ( преди 7 години )
    при джиповете се гледа и общия диаметър на гумата, тъйкато примерно 245/75/16 за да разбереш колко е голяма ти трябва калкулатор, е по лесно, поне за големите гуми обикновенно над 31", да дават направо диаметъра
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пишман БГ преводачи ( преди 7 години )
    Американците имат впредвид общия диаметър на джантата с гумата, че е 32" или 35". И да, джантата е 17", каквато е и гумата, но общия диаметър им е 32". "Стандартният Wrangler Recon е обут в 32-цолови гуми BF Goodrich" обут е в 32" колела, а не гуми!
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Иво2 ( преди 7 години )
    "Стандартният Wrangler Recon е обут в 32-цолови гуми BF Goodrich, които са поставени на 17-цолови джанти."По-горе написаното нещо не го разбирам?