IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специалния рекламира Jaguar XJ

Моуриньо е гладко избръснат и не се кара на никого

Специалния рекламира Jaguar XJ

Жозе Моуриньо работи с Jaguar доста преди да стане мениджър на Манчестър Юнайтед. Арогантният португалец далеч не е сред най-обичаните във футбола, но всички гледат тв изявите му, дори и само да могат след това да го напсуват. Сега обаче едва ли ще се стигне чак дотам.

Специалния рекламира Jaguar XJ

Специалния рекламира трети пореден модел на Jaguar – лимузината XJ. Жозе работи с британската марка от февруари 2014 и стана първият собственик на F-Type Coupe във Великобритания. После дойде рекламата на F-Type Coupe S, а после и на Jaguar F-Pace.



Мениджърът на Юнайтед основно се вози на задната седалка на XJ версия 2017 година, а това може да бъде определено като сериозен опит да се съживят продажбите на модела. Миналата година Jaguar отчете 11 315 продадени бройки XJ, а най-силната година е била 2013 – 19 677 продажби.

За догодина се очаква да се появи концептът, който ще представи следващото поколение на XJ, а през 2019 на пазара трябва да излезе и серийната му версия. Дори вече се появи информация, че Jaguar планира и купе с две врати, базирано на следващия XJ.

Ще е интересно да видим дали Жозе ще остане рекламно лице на британската марка, дори и вече да не е мениджър на Юнайтед.

Тагове: jaguar
0 от 500