IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Искате ли да изрисувате каската на Люис Хамилтън?

Срокът за подаване на дизайни е 6 февруари

Искате ли да изрисувате каската на Люис Хамилтън?

Бившият световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън планира да се състезава през 2017 година с напълно нов дизайн на каската и иска той да е дело на някой от феновете.

Затова и организира конкурс, за да бъде избрано най-доброто оформление

на шлема му.

Хамилтън ще кара с каска, нарисувана от фен

Британската звезда на Mercedes е фаворит за титлата през новия сезон, след като настоящият световен шампион Нико Розберг обяви, че се оттегля само 5 дни, след като взе титлата.

След последните промени относно каските на пилотите, фенът, който спечели конкурса на Хамилтън и Mercedes, ще може да се радва почти цял сезон на творението си. Правилата бяха променени заради 4-кратния световен шампион Себастиан Фетел, който в последната си година в Red Bull се явяваше с различна каска на почти всяко състезание и това успя да раздразни ФИА.

Сега пилотът трябва да кара с един дизайн на каската през цялата година и има право да го промени за едно състезание през годината по него избор.

Победителят ще бъде избран лично от Люис Хамилтън, няма ограничение на проектите, с които може да участва всеки, а срокът за подаването им е до 6 февруари. Успех!

Тагове: mercedes
0 от 500