IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Suzuki Swift ще има версии 4x4 и хибрид

Върховият модел за Европа ще разчита на турбомотор със 140 к.с.

Новото Suzuki Swift ще има версии 4x4 и хибрид

Изданието Indian Autos Blog успя да се добере до скандирани страници на брошура на Suzuki, в която се разкриват техническите характеристики и външния вид на новото поколение на хечбека Swift.

Suzuki Swift ще получи хибридна версия и 4х4

Дизайнът на модела всъщност бе разкрит още в началото на месеца, след като някои издание публикуваха фотография на компактния модел, макар и с много лошо качество. Сега обаче става ясно как точно ще изглежда той, както и с какво оборудване ще се предлага на различните пазари.

Ако се съдии по снимките, новият Swift ще получи големи фарове, шестоъгълна решетка на радиатора, изразителна предна броня с допълнителен сплитер при спортните версии и скосен покрив. Задният спойлер, както и останалите елементи от тази част на колата ще бъдат в стила на по-големия модел Baleno.

Suzuki Swift ще получи хибридна версия и 4х4

Автомобилът ще се предлага само във версия с 5 врати. На пазара в Япония той ще бъде достъпен в хибриден агрегат, в който влизат 1,2-литров атмосферен двигател Dualjet и електромотор. При повечето модификации като опция ще се предлага система за задвижване на четирите колела.

За модела във версия RSt ще се предлага само 3-цилиндров турбо-двигател Boosterjet с мощност 112 к.с. Той ще се комбинира с 6-степенна автоматична скоростна кутия. За останалите модификации е предвидена 5-степенна ръчна трансмисия или вариатор.
Клиентите в Европа ще получат най-мощният хечбек – версията Swift Sport. Тя е оборудвана с 1,4-цилиндров бензинов турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ мощност от 140 к.с.

Suzuki Swift ще получи хибридна версия и 4х4

Новото Suzuki Swift ще бъде официално показано на 27 декември, а версията за Европа ще дебютира пред публика по време на автосалона в Женева през март догодина.

Снимки: Indians Autos Blog

Тагове: suzuku swift
0 от 500