IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Потвърдено: Lexus LS ще дебютира в Детройт

Лимузината ще дели платформа с купето LC

Потвърдено: Lexus LS ще дебютира в Детройт

Lexus официално потвърди, че петото поколение на лимузината LS ще дебютира на автомобилното изложение в Детройт през януари. 

Потвърдено: Lexus LS ще дебютира в Детройт

Премиерата идва точно 28 години след първата поява на първия LS в Детройт, с което постави началото на края на доминацията на германските марки на луксозния пазар. Toyota лансира луксозната си марка Lexus през 1989 година, която изпълни целта си да осигури лукс и качество на изработката на борда на своите модели, но често това ставаше за сметка на спортните качества и динамиката. 

 

Все още обаче се знае твърде малко за новото поколение LS. От Lexus заложиха на клишето „смел дизайн, форми на купе, но без това да налага компромис с вътрешното пространство”. 

 

Все пак от компанията потвърдиха, че новата лимузина ще е изградена върху удължена версия на новата глобална платформа на марката за модели със задно предаване (GA-L), но това беше очаквано. На тази платформа е изградено и новото поколение на луксозното купе LC, за което първите информации са, че няма недостатъци по отношение на динамичните качества.

Тагове: lexus ls lexus lexus lc
0 от 500