IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini орязва моделите с V12 двигател (Видео)

Италианците ще залагат на хибриди с V8 агрегати

Lamborghini орязва моделите с V12 двигател (Видео)

Само преди дни Lamborghini публикува видео, с което анонсира представянето на нова суперкола. Нейната премиера ще се състои през януари, като това ще бъде специална версия на Aventador с добавка S към названието си.

Lamborghini съкращава броя на моделите с V12 (Видео)

Видеото обаче предизвика полемика, тъй като в него италианците намекват за предстоящия промени с стратегията си. Клипът е посветен на историята на усъвършенстването на 12-цилиндровите мотори, които Lamborghini използва още от появата на първия си модел през 1963 г. Краткото филмче завършва с въпроса „V12: What will be next?” (V12: какво предстои?”), както и с признанието, че автомобилният свят се е изменил завинаги.

Това кара мнозина да смятат, че компанията ще съкрати сериозно използването на V12 мотори. Със сигурност Aventador S ще бъде оборудван с такъв мотор, като се знае, че той ще разчита на 740 к.с. (стандартният модел сега има 700 к.с.), но след него се очакват сериозни промени в гамата на марката.



Според информация от самата компания, италианците смятат да се преориентират към нови силови агретати за своите бъдещи модели. Анализатори смятат, че Lamborghini ще започнат да залагат на хибридни системи, при които ще се комбинират V8 бензинови двигател и електромотори.

Снимка и видео: Lamborghini
 

Тагове: lamborghini aventador v12
0 от 500