IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

FIAT Chrysler пропуска Детройт 2017

Ще има нови модели, но в Лас Вегас

FIAT Chrysler пропуска Детройт 2017

FIAT Chrysler Automobiles обяви, че няма да участва в автомобилното изложение в Детройт в началото на 2017 година, а вместо това ще покаже новите си модели на шоуто, посветено на потребителската електроника WEC в Лас Вегас, което е седмица по-рано. 

FIAT Chrysler пропуска Детройт 2017

В Щатите това решение се приема за безпрецедентно и дори се появиха опасения, че това може да е първата крачка към края на изложението в Детройт. За последно автомобилното шоу в Детройт беше под подобна заплаха през 2007-2008, когато в Щатите се развихри последната икономическа криза и много експерти бяха на мнение, че най-големият салон в Северна Америка ще е този в Лос Анжелис. 

 

В същото време, заради суровата зима в Мичиган, провеждането на салона в Детройт през януари, винаги е било обект на сериозни критики. Които през годините не дадоха никакъв резултат. 

 

Организаторите на салона в Детройт обясниха, че FCA пропуска изложението заради липсата на нови модели, но предстоящите премиери в Лос Анжелис, при това броени дни по-рано, са доказателство за обратното. 

 

Според много американски медии, тепърва ще станем свидетели на битката между Детройт и Лас Вегас за това къде ще е най-големият автомобилен салон на територията на Северна Америка.

Тагове: wec fiat chrysler fca
0 от 500