IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи нови тунинг аксесоари M Performance

Карбон, спойлери и "чипове" бяха показани на щанда на баварците в Есен

BMW представи нови тунинг аксесоари M Performance
От BMW използваха автосалона в Есен, Германия, за да покажат серия нови аксесоари, които скоро ще станат част от каталога M Performance Parts. С тунинг частите от тази линия, всеки клиент на модел от последните години може сам да го разкраси и направи по-бърз, разчитайки на заводско качество и монтаж в официалните сервизи на компанията.

BMW представи нови тунинг аксесоари M Performance

От следващото лято, BMW M3 Седан и BMW M4 Купе ще могат да бъдат оборудвани с фиксирано задно крило, изработено изцяло от карбон, както и с традиционните за M Performance колите – състезателни стикери по купето. Още сега, колите могат да бъдат поръчани с регулируемо „coilover” очакване с червени пружини, което ще позволи на собственика да избира височината на колата си – от 5 до 20 мм надолу в сравнение с фабричното окачване.

BMW представи нови тунинг аксесоари M Performance

Също така, двете коли ще се предлагат със специална, ръчно изработена декоративна кора на двигателя от карбон, който според BMW “внася вълнуващ състезателен дух под капака на двигателя“.

BMW представи нови тунинг аксесоари M Performance

Един от другите основни виновници за представянето на нови M Performance аксесоари, е BMW M240i Кабриолет, който се появява за пръв път пред широката аудитория в Есен. Колата е получила свеж комплект 19-инчови джанти в два цвята, дифузьор под задната броня в черен мат и нова изпускателна система с карбонови декорации на крайните тръби. Вътрешността на колата е освежена и с нов спортен волан, тапициран с Alcantara. Той има специални диоди, показващи точното време за смяна на предавките, което също напомня на състезателните машини на компанията. Карбоновите детайли не са подминали и интериора.
 
BMW представи нови тунинг аксесоари M Performance

В Есен BMW представя общо 8 автомобила, сред които и M2 MotoGP Safety Car. За пръв път баварците представят и M Performance части за новото BMW Серия 5 със заводско обозначение G30. Клиентите на новия модел могат да се възползват от обичайните разкрасителни процедури за екстериора и интериора, както и от подобрения на мощността за версиите 530d, 530d xDrive и 540i. 

Каталогът на BMW M Performance Parts се състои от около 1300 отделни компонента.

Снимки: BMW

Тагове: bmw m3
0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тото ли си Мото ли си ! Написал си пълни глупости! БМВ имат само една титла в Ф1 с техен двигател!Само Хонда имат 5 титли при двигателите в Ф1 При моторите на Дакар имат една титла с F650, и то защото австрйците от Ротакс им направиха дигателя! А, за ДТМ не си наясно, че е шампионат за немски марки! Къде ги търсиш там японците, които ще ги направят на бъз и коприва пред собствена публика! А, темата за мотоциклетите да не я захващаме,защото японците нямат конглокенция!***!
  • #8
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Истински немски премиум.
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Тото ( преди 7 години )
    Без победи никъде пхахахах. Само дето има повече ПОБЕДИ ОТ ВСИЧКИ ЯПОНСКИ КОШНИЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО - F1, LE MANS, DTM, DAKAR И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ! А ЯПОНЦИТЕ ЕДИН ДВИГАТЕЛ ЗА F1 не могат да съберат и чакат на BMW да направи нета Супра на ТОЙОТА АРЕ БЕГАЙ...
  • #6
    2 rate up comment 8 rate down comment
    azz ( преди 7 години )
    BMW Rules.
  • #5
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ха ха, спортнаТА марка, без победи ниКъде!!!Побеждават само в крачмата!
  • #4
    4 rate up comment 9 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Obojavam M performance parts.Ka4estvoto e varhovno.Ako ima ne6to zadaljitelno pri tezi aksesoari tova e sportnite auspusi osobeno pri 3 litrovia 6 cilindrov benzin
  • #3
    14 rate up comment 6 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    "Огаждането" е много важно нещо! Характерно е за БМВ фАновете! Най-голЕмата екстра, която предлагат от БМВ е по едно букварче в жабката, за да може фАновете да наваксат с огромните си пропуски!
  • #2
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Фолк без фолксваген ( преди 7 години )
    БМВ не е кола, а дигноза. Поне в България де.
  • #1
    10 rate up comment 10 rate down comment
    ;) ( преди 7 години )
    Ето защо марката има милиони фенове по света,огажда се на каквито си пожелаеш прищявки на клиента.Качество