IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford увеличава мощността на Mustang

Промяната ще засегне два от двигателите на модела

Ford увеличава мощността на Mustang

Спортното подразделение на компанията Ford – Ford Performance, подготви пакети за доработка за новото поколение на купето Mustang. Специалистите са разработили програми за увеличение на мощността на версиите с 2,3-литров EcoBoost и с 5,0-литров V8.
Ford увеличава мощността на Mustang
Мощността на турбомотора с 4 цилиндъра е увеличена с 25 к.с. и 95 Нм, като крайният резултат е 335 к.с. и 328 Нм въртящ момент. Промяната е осъществена единствено с помощта на работа по настройките на електронната система за управление на двигателя.

За Mustang GT с 5,0-литров V8 инженерите са подготвили 3 варианта. При първия препрограмирането на мотора и поставянето на нов въздушен филтър прибавя 13 к.с. и 21 Нм към стандартните 435 к.с. и 541 Нм.

Вторият пакет предлага промени в изпускателната система, която ще бъде взаимствана от версията Shelby GT350. Това увеличава мощността с 21 к.с. и 32 Нм. При третия вариант  моторът получава допълнителни 37 к.с. и 6 Нм въртящ момент.

Доработките на Ford Performance са достъпни както за версията с ръчни скорости, така и за тази в автоматична трансмисия.

Снимка: Ford

0 от 500