IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец скри у дома колата си

Жителят на Орландо искал да предпази своето BMW M3 от урагана "Матю"

Американец скри у дома колата си

Американец избра доста нестандартен начин, да предпази любимия си автомобил от бушуващия в района на Флорида ураган "Матю". Жителят на Орландо - Рандал Халил, вкарал своето BMW M3 от първото поколение на модела в хола на къщата си, става ясно от негова публикация в социалната мрежа Instagram.
Американец скри у дома колата си
Халил решил, че е безсмислено да наеме гараж за колата си и затова просто отворил вратите на хола, което се оказало достатъчно. За да направи място на машината, мъжът разместил мебелите в стаята си и нещата се получили.

Не се съобщава колко време ще прекара автомобилът в дома на американеца, както и кога точно е попаднал там. Ураганът "Матю" започне да бушува в района още на 28 септември, а на 8 октомври силата му спадна до първа категория, но въпреки това вятърът продължава да бъде доста силен.
Американец скри у дома колата си
Самото купе BMW M3 (Е30) от първата му генерация се произвежда през периода 1985-1992 г. Моделът често попада в класациите за "Най-добрите автомобили в историята" и е сред любимите на колекционерите.

Снимки: Instagram

Тагове: bmw m3
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Фолк без ваген ( преди 7 години )
    Не било Орландо, а било Орландовци. И не бил американец, а някаква *** по джапанки. Къде му е американския номер, пише само БМВ М3?
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    каруца сложили китайски ксенони и ги вдигнали нагоре и важни радват се че карат голяма марка,точно с тези 3-ки а то си е жива не каляска а каруца!!!
  • #4
    16 rate up comment 1 rate down comment
    ааа ( преди 7 години )
    Чириоса с моторно масло ли го яде? :)
  • #3
    31 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Че какво ви бърка вас човека къде си държи колата? Ако иска и на покрива да си я сложи. Негова си е къщата, негова си е колата.Някой казва ли ви на вас къде да си държите колата или жената ?Някой хора си държат жената в съседен град да не ги дразни, други колата в хола да ги радва. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало ...
  • #2
    37 rate up comment 2 rate down comment
    доктор ( преди 7 години )
    това е мечтата на всеки с диагноза бмв.
  • #1
    15 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    кажи му американец и не го обиждай повечемислят се за център на вселената , а до един са *** *** яхнати от еврейските банки....