IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda готви и съвсем малък кросовър

Моделът WR-V използва платформата на хечбека Jazz

Honda готви и съвсем малък кросовър

Honda подготвя нов компактен кросовър, който ще носи името WR-V и ще се разположи под сегашния HR-V в моделната гама на производителя. Снимки на прототип на тестови модела бяха публикувани от изданието Autoreview, което публикува и подробности за автомобила.
Honda готви и съвсем малък кросовър
Малкият SUV ще бъде представен през ноември, като на първо време ще се продава единствено в Бразилия и Индия. Производството му ще бъде съсредоточено в завода на Honda в Сао Пауло. В основата на WR-V ще бъде шасито на компактния хечбек Jazz, известен на някои пазари и като Fit.

Платформата е удължена, благодарение на което разстоянието между двете оси достига 2600 мм. Самата дължина на модела ще превиши 4000 мм. На първо време моделът ще се предлага само с 1,5-литров бензинов двигател с мощност 131 к.с. и 155 Нм, като той ще може да се съчетава с 5-степенна механична скоростна кутия или с вариаторна трансмисия.

Предвижда се в началото на 2017 г. новата Honda WR-V да започне да се произвежда и в Китай. Със сигурност моделът ще се появи и на пазара в Индонезия, както и в някои други страни от Югоизточна Азия. В зависимост от продажбите ръководството на Honda ще реши дали кросовърът да започне да се предлага и в Европа.

Снимка: Autoreview

Тагове: honda jazz honda wr-v
0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Кросовър за джуджета, каквито всъщност са джапанците! Не случайно ще го разкарват в Бразилия и Индонезия и чак след това евентуално в Европа! Но Дошльовците веднага изпаднаха в екстаз, явно не са прочели статията докрай, а само името Хонда в заглавието и тутакси се подмокриха изотзадзе!
  • #9
    10 rate up comment 6 rate down comment
    ом ( преди 7 години )
    Отдавна се правят автомобили пилеят се ресурси чрез ниските ресурси на днешния автомобил направен да се движи до 200000км.без проблем от там нататък *** японците са далеч по добре с ресурсите и надежноста мразя немски *** създадени за избиване на бг комплекси
  • #8
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    много си е готин маслояда мен ми харесва
  • #7
    4 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Виж кво умнико..когато квадратната капла спре да плюе ,юе спра и аз.И мен не ми дреме кво харесваш ти или Квадратния,Малоумието е при тебе,друг въпрос.Ако шофираш достатъчно време ще знаеш отговора на *** си въпроси.Ако искаш да видиш как се задвижват немските бараки чети..ако можеш.Ние останалите знаем как се задвижват безторковите жълти лигени.Капиш..и си измисли едно именце и се пипи да те видим кой си..плювкьо.
  • #6
    25 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Като не харесваш нещо не хейтвай. Никой не го интересува какво ти харесваш и какво не. Мал0умното ти изказване говори красноречиво за теб. Кажи все пак щом задвижването от 131 к.с. е за климатик, какво тогава е задвижването с 85 к.с.! Очаквам отговор. И двете не ги харесваш. Бъди обективен и отговори, за да знаем какво задвижват немските бараки!
  • #5
    6 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    значи когато някой изразява мнение заяпонски лиген което не се харесва на Дошо-квадратни капли е хейтър и ***, когато обаче Дошо и компания плюят яко това не е :)Кой колко капацитет има си е за него,за протокола, нито харесвам кола с 85 коня, нито 1.0 нито 1.5 независимо от коя марка е хахха *** ти си заредил патрондаша гледам
  • #4
    7 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    дошо няма умора в хейта си
  • #3
    34 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ***,значи 131 к.с. са задвижване на климатика, а 85 немски куци магарета за задвижване на какво са? Предполагам на вибратора ти, който ти е вътре до батериите...Това, че си хейтър е видно за всички. Не е лошо малко да се поспреш, че простотията ти е избила, като въшка на челото!
  • #2
    36 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Викаш на Cross Polo 1,4 с 85 куци магарета, което се произвежда и продава все още (кой век сме ве ей) е по-добре от 1,5 с 131 атмосферни к.с.Това напушените ВАГ-фенове сте голЕма раотЪ. Ако имаше и малко нещо в главите ви щяхте да сте по-голЕма, ама и сега сте си добре...
  • #1
    6 rate up comment 35 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Кросс какво-- куо речи... хахха .Лиген с моторче за задвижване на климатика. Поредния жълт трабант.