IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Аудиосистема Porsche или нова Dacia?

3D High-End Surround Sound на Burmester струва близо 7000 евро

Аудиосистема Porsche или нова Dacia?

Германският производител Porsche представи нова аудиосистема 3D High-End Surround Sound, която е произведена от компанията Burmester. Тя ще се предлага като опция за второто поколение Panamera, като цената й е приблизително колкото тази на най-достъпния модел на Dacia.

Аудиосистема на Porsche на цената на нова Dacia
Сумарната мощност на озвучителната система е 1455 Вата. Тя разполага с 21 тонколони с индивидуално управление, като 4 от тях са нискочестотни, 7 са средночестотни, 2 са широкополюсни и 7 са високочестотни. Има и субуфер от клас D с мощност 440 Вата. Уредбата е с два канала и има допълнителна високочестотна колона Air Motion Transformer.

Според представител на Porsche, всичко това предлага в автомобила толкова реалистичен звук, както и в концертна зала. Общото тегло на новата система на Burmester е 14,3 кг. Въпреки, че нейната мощност е увеличена с цели 40%, потреблението на енергия е значително намалено, твърдят от компанията.

Уредбата ще се предлага за всички версии на Panamera, като цената е 6843,71 евро (13 383 лв.). За сравнение, на българския пазар най-достъпният модел на Dacia - Sandero, стартира от 13 780 лв.

Снимка: Porsche

Тагове: porsche panamera burmester
0 от 500