IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов автомат и 400 к.с. за следващия Mercedes-AMG 45

Хот-хечът ще получи и преработена система 4х4

Нов автомат и 400 к.с. за следващия Mercedes-AMG 45

Следващото поколение на хот-хеча Mercedes-AMG 45 ще получи 9-степенна автоматична скоростна кутия с 2 съединителя, както и доработен двигател. Трансмисията ще се появи и при стандартния вариант на модела, но за версията AMG A45 ще бъде с напълно различни настройки, твърди Autocar.
Нов автомат и 400 к.с. за следващия Mercedes-AMG 45
Моделът ще запази сегашния си 2,0-литров бензинов турбомотор с 4 цилиндъра, който в момента развива 381 к.с.. Той обаче ще получи нова система за впръскване на горивото и различна турбина. Благодарение на това инженерите на компанията ще успеят да измъкна 200 к.с. от литър работен обем, което означава, че двигателят ще развива около 400 к.с.

При новия Mercedes-AMG A45 ще бъде напълно пренастроена и системата за задвижване на четирите колела. Това ще позволи на хечбека, чиято дължина ще бъде увеличена, да ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.

В компанията предвиждат да пуснат още една версия на бъдещата A-Class, която да бъде доработена от ателието AMG. При нея мощността ще бъде в рамките на 250 к.с., като те ще трябва да се бори за клиенти с Volkswagen GTI.

Новата генерация на модела на Mercedes-Benz ще трябва да дебютира през 2018 г. Модификацията на AMG ще излезе около година след това едновременно с хибридната версия на модела.

Снимка: Mercedes-Benz

0 от 500