IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Допълнителна мощност за Mercedes-AMG S 63

След готвения фейслифт седанът и купето ще получат около 600 к.с.

Допълнителна мощност за Mercedes-AMG S 63

Mercedes-Benz подготвя фейслифт на всички „напомпани” модели от семейството S-Class. Очаква се седанът и купето да получат не само увеличена мощност на двигателя, но и по-агресивна външност.
Допълнителна мощност за Mercedes-AMG S 63
Двата автомобила бяха засечени по време на тестове. Те са покрити с камуфлаж, но въпреки него се вижда, че предната част на купето ще бъде променена в стила на показаната наскоро нова версия на суперколата AMG GT R.

При седана новостите няма да бъдат толкова забележими, тъй като в компанията са наясно, че купувачите на подобни автомобили са далеч по-консервативни. Затова тук ще се ограничат с поставянето на променена предна броня, както и на нова изпускателна система.

Именно нейните накрайници показват, че се очакват промени в силовия агрегат на автомобилите. В момента модификациите S 63 разчитат на 5,5-литров V8 двигател с две турбини, който развива 577 к.с., но след фейслифта се очаква неговата мощност да се доближи до 600 к.с.

Все още няма яснота кога семейството Mercedes-AMG S 63 ще бъде официално обновено. Най-вероятно това ще стане в края на следващата година, а автомобилите ще се водят моделна година 2017.

Снимка: Motor1

 

0 от 500