IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru пуска специално BRZ

Новата модификация ще излезе в серия от 300 бройки

Subaru пуска специално BRZ

Subaru подготви специална версия на обновеното купе BRZ. Тя е получила названието Subaru BRZ Series.Yellow и ще се предлага единствено на пазара в Северна Америка.
Subaru предложи специално BRZ
Автомобилът е украсен в ексклузивен жълт цвят и е оборудван със специално направени за него 17-цолови джанти. Освен това двувратката е получила и черни външни огледала. На жълтото и черното се залага и в интериора, където е поставена и нова информационно-развлекателна система с 6,2-инчов дисплей.

В списъка с оборудване на Subaru BRZ Series.Yellow влиза спортен пакет Performance Package, включващ спирачни механизми Brembo, амортисьори Sachs, модернизирана система за контрол на устойчивостта и пренастроено шаси. Автомобилът е снабден още със задна камера, както и с автоматичен климатик.

Засега няма яснота за техническите характеристики на купето. Стандартното Subaru BRZ е оборудвано с 2,0-литров бензинов мотор, развиващ мощност от 205 к.с. Той е комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия.
Subaru предложи специално BRZ
Модификацията BRZ Series.Yellow ще започне да се продава едва в началото на следващата година, когато ще стане ясна и нейната цена. Вече е известно, че автомобилът ще излезе в серия от 300 бройки.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru brz
0 от 500