IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Надрусан унищожи служебно Lamborghini Murcielago

Тестът на шофьора показал наличие на кокаин в кръвта (видео)

Надрусан унищожи служебно Lamborghini Murcielago

Само допреди няколко дни британецът Кери Аткинс е изживявал мечтата на повечето автоманиаци - работа в шоурум за луксозни автомобили, която предоставя служебно Lamborghini Murcielago. Днес обаче мъжът е безработен и осъден. Причината е, че си е позволил да шофира след употреба на наркотици, като при това е причинил катастрофа с тежки последици.

Аткинс шофирал служебния си автомобил в района на Есекс, но загубил контрол и се ударил в предпазните огради на шосето. В резултат на удара двигателят на расовата суперкола се възпламенил, което довело до пълното й изгаряне.

Кери Аткинс се отървал невредим от сравнително лекия удар. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи направили тест за алкохол, който се оказал отрицателен. Последвалата проба за наркотици обаче показала сериозно наличие на кокаин в кръвта.

"Натиснах малко по-силно газта, вероятно затова колата поднесе", споделя Аткинс пред Daily Mail. И допълва: "Вечерта преди катастрофата обикаляхме баровете. След това бях цял ден на работа. Останах изненадан от резултатите от теста".

Кери Аткинс вероятно ще помни инцидента дълго време. Той е уволнен от работа, книжката му е отнета за период от 24 месеца, като трябва да заплати 145 британски лири за разходите по делото. Наложен му е и общественополезен труд в продължение на 150 часа.

Не става ясно дали застрахователите ще изплатят обезщетение за изгорялото Lamborghini Murcielago.
 

Тагове: lamborghini murcielago
0 от 500