IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus вкарва IS в крак с времето

Модернизираният модел ще дебютира на автосалона в Пекин

Lexus вкарва IS в крак с времето

Настоящата, трета генерация на Lexus IS излезе през 2013 година, като през тази ще премине през обичайната модернизация, въвеждаща се в средата на жизнения цикъл на модела. Обновеният IS ще бъде разкрит в края на този месец, като от Lexus разпространиха първото изображение на модела.
Lexus вкарва IS в крак с времето
Снимка: Lexus

Кадърът не дава ясен поглед към автомобила, но все пак се вижда, че предлага част на модела е изработена в стила на новия дизайн на японската марка "L-finesse". Той дебютира с новия Lexus NX, като залага на атрактивни форми и футуристични светлини.

Очаква се обновеният IS да демонстрира различна радиаторна решетка, нови фарове с LED технология, различни брони и стопове с отличителен дизайн.

Салонът остава мистерия, но спекулациите сочат, че той ще предлага нова инфо-система, допълнителни технологии и оборудване.

Няма информацията и за гамата от двигатели. Настоящата включва 2,0-литров бензинов двигател с турбо и 245 к.с., атмосферен V6 агрегат с обем 3,5 литра, както и версия с турбо на V6 мотора. Хибридният вариант съчетава бензинов и електрически двигатели, генерирайки обща мощност от 223 к.с.

Всички подробности за обновения Lexus IS ще станат ясни на 25 април, когато салонът в Пекин отваря врати.

Тагове: lexus is
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Бобо ( преди 7 години )
    Фен съм на германските коли, но напоследък Lexus много ми харесват. Единственото нещо, което ме спира е CVT скоростната кутия. За мен не е сериозно луксозна марка с CVT Да сложат един осем степенен автоматик от ZF (настроен от тях разбира се) и за мен вече са равни, ако не и по-добри от немците.
  • #1
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    пак ще е някакво дизайнерско извръщение.