IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen обнови седана C4

Моделът ще запази досегашните си двигатели

Citroen обнови седана C4

Китайското издание Autohome публикува снимки на обновения седан Citroen C4, който на местния пазар се предлага като C4L. Премиерата на автомобила ще се състои на автосалона в Пекин по-късно този месец.
Citroen обнови седана C4
Ако се съди по изображенията, моделът ще получи нова предница. Променени са формата на фаровете, бронята и решетката на радиатора. Увеличена на размери е емблемата. Отзад също има новости – различна броня и по-тъмни светлини.

Снимки на интериора не са публикувани, няма и данни за техническите характеристики на модела. Според информацията той ще запази досегашните си 3 бензинови мотора – 1,2 с турбо и 136 к.с., 1,6 също с турбо и 167 к.с., както и атмосферен с обем 1,8 литра и 139 к.с.
Citroen обнови седана C4
В Китай освен C4L се предлага и седан C4, който е изграден на платформата на първото поколение на модела. Преди фейслифта си през миналата година този модел се предлагаше като C-Quatre. Той е с по-слабо оборудване и съответно е по-евтин от C4L.

Снимки: Autohome
 

Тагове: citroen c4
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На предубедените - карам С5 2008 2.0 дизел . Колата е на 215.000 км, от който 80,000 навъртяни от мен. За 4-те години един сменен АВS датчик за 100 лева, всичко друго е консуматив. Всичко по колата си работи перфектно. Качеството на материалите вътре не отстъпва на предишната ми кола А6. Засега Ситроена е по-здрав от Аудито . за екстрите да не говорим.
  • #1
    32 rate up comment 3 rate down comment
    соло ( преди 8 години )
    А пък ***, само "тарикатски" кочини на няколко стотин хиляди км., 10+ години ,нов внос, като нови! Малка и бедна държава, населена с лоши и *** хора.