IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Spyker вади SUV с V12 двигател

Ще го видим тази есен

Spyker вади SUV с V12 двигател

Изпитващият сериозни финансови затруднения производител Spyker ще опита да се измъкне от положението си с пълна гама проходими автомобили, съобщава Autocar, цитирайки основателят и главен изпълнителен директор на компанията Виктор Мюлер.
Spyker вади SUV с V12 двигател
Първият SUV на Spyker ще се появи на автосалона в Лос Анджелис тази есен. Моделът ще представлява спортна кола с повишен просвет, като избраният двигател е V12. Информацията е ограничена, но Мюлер все пак споделя, че агрегатът ще бъде предоставен от европейски производител на автомобили.

Въпросният всъдеходен суперавтомобил ще предлага и екологична версия. Тя ще се появи през 2017 година, като ще има напълно електрическо задвижване. Към момента е известно, че тази модификация ще използва задвижване на компанията Volta Volaré, с която Spyker си партнира.
Spyker вади SUV с V12 двигател
"Екологичният вариант ще бъде напълно електрически. Хибридите и особено plug-in хибридите са прекалено сложни, а интегрирането на всички компоненти в шасито е истински кошмар", споделя Виктор Мюлер пред Autocar.

Що се отнася до дизайна на бъдещата машина, той най-вероятно ще бъде повлиян от концепцията D12 Peking to Paris. Този модел бе показан преди 10 години, когато спортните всъдеходи бяха нещо нетипично за пазара.

*D12 Peking to Paris. Снимки: Spyker

Тагове: spyker
0 от 500