IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi Q3 ще е по-мъжкарско

Кросовърът ще получи агресивен дизайн и ще порасне на размери

Новото Audi Q3 ще е по-мъжкарско

Новото поколение на Audi Q3 ще се появи на пазара през 2018 г., а главната задача на работещите върху автомобила е да го направят по-привлекателен за мъжката аудитория. Това съобщи немското издание Focus, което разкри подробности за модела.
Новото Audi Q3 ще е по-мъжкарско
За целта кросовърът ще получи по-агресивен дизайн и ще порасне на размери. Очаква се дължината на автомобила да достигне 4,5 метра, а обемът на багажника да се увеличи до 400 литра вместо сегашните 365 литра. Интериорът на Q3 изцяло ще повтаря този на новото Audi A4.

Базовата версия на SUV модела ще получи 1,4-литров бензинов мотор TSI, развиващ мощност от 150 к.с. В гамата двигатели ще влязат още бензинови агрегати с обем 2,0 литра, предлагащи 190 и 230 к.с., както и дизели, развиващи от 120 до 190 к.с. Трансмисиите ще бъдат 7-степенен робот с два съединителя и 6-степенна механична.

Топ версиите на кросовъра – SQ3 и RS Q3, ще бъдат оборудвани с бензинови мотори, развиващи съответно 280 и 400 к.с. По-мощната от тях ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди и ще развива максимална скорост от 270 км/ч.

Освен това в Audi подготвят и хибриден вариант на бъдещия си модел, но подробности за него все още не се съобщават.

Снимка: Audi
 

Тагове: audi q3
0 от 500