IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot обнови кросовъра 2008

Премиерата му ще се състои в Женева

Peugeot обнови кросовъра 2008

Нова версия на най-компактния си кросовър показа френската компания Peugeot. Обновеният 2008 ще бъде основен акцент на щанда на марката на изложението в Женева.
Peugeot обнови кросовъра 2008
Основната модернизация при модела засяга екстериора, където виждаме нова решетка на радиатора с голяма емблема, нов капак и леко изменени светлини. Отзад промените са по-малки, като се изчерпват със стоповете с нов дизайн.

Новост, която трябва да подчертае авантюристичния характер на Peugeot 2008 са предпазителите на калниците, които са решени в черно.

Интериорът изглежда почти непроменен, като вече може да бъде оборудван със 7-инчова мулти-система, предлагаща Apple Carplay. За по-високите версии са налични стъклен панорамен покрив, кожена тапицерия с контрастиращ шев и амбиентно осветление.

За модела се предлага и пакетът GT Line, който включва решетка на радиатора в черен хром, лъскави черни елементи, уникални джанти с размер 17 инча, алуминиеви педали, табелки от неръждаема стомана, специални стелки и др.
Peugeot обнови кросовъра 2008
За задвижването на обновения 2008 са предвидени няколко бензинови и дизелови двигателя. Бензиновите са от серията PureTech, имат обем 1,2 литра и разполагат с турбо, като генерират 82, 110 и 130 к.с. Дизелите са с обем 1,6 литра и развиват 75, 100 и 120 к.с.

Всички подробности за модела ще бъдат разкрити по време на премиерата в началото на месец март.

Снимки: Peugeot

Тагове: peugeot 2008
0 от 500