IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

LIQUI MOLY държи на еротиката

Календарът за 2016 година демонстрира разголени красавици и уникални коли (18+)

LIQUI MOLY държи на еротиката

Новият календар на Pirelli остави разголените манекенки на заден план. В LIQUI MOLY обаче следват неотлъчно традицията и отново демонстрират приятни за окото гледки. А именно - красиви жени в компанията на екзотични коли.
LIQUI MOLY държи на традициите
Фотосесията е заснета в Южна Африка - в Кейптаун и Йоханесбург, като това не е случайно, тъй като именно на този пазар германският производител на моторни масла постига най-силен растеж.

"Снимахме в
стоманодобивно предприятие и използвахме коли, които не се виждат всеки ден по улиците - както нови, така и ретро", споделят от LIQUI MOLY.
LIQUI MOLY държи на традициите
За новия си календар компанията е заложила на 13 страници, тъй като е включен и месец декември на 2015 г. Освен това всяка страница представя по две снимки - т.е. в галерията може да видите 26 страници плюс две корици.

Снимки: LIQUI MOLY

Календарът от 2015 година вижте ТУК


Тагове: liqui moly
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абсолютно точно казано колега!
  • #5
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мен, ако ме питате - каквито са им продуктите, такива са им и мацките от календара: до една са с фейк "очи" и като цяло не особено красиви :)
  • #4
    14 rate up comment 9 rate down comment
    поредните мошеници ( преди 8 години )
    LIQUI MOLY е немска компания за производство на масла и смазочни материали. Продуктите им са пълен, ама наистина пълен бokлyк. Нито добавките, нито маслата са им читави, а струват доста. Тази компания е досущ, като немските автопроизводители. На календари и реклами ги докарват добре нещата, но в действителност продукцията им е за бokлyка.Не си вземайте от добавките за почистване на системата. Никаква работа не вършат. Тези за дизел имат дори обратен ефект. Изпитано.
  • #3
    23 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Оказва се, че думата *** (тpиeнe) също е модерирана.Просто нямам думи за сайта!
  • #2
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    LIQUI MOLY само на мадами го докарват.Продуктите им са пълен ***! Маслата им не стават, а добавките скапват двигателя. Преди време така скапах на една кола мотора. Сложих LIQUI MOLY CERA TEC на керамична основа за икономия на гориво, намалено ***, по-бавно износване на двигателя и др.подобни простотии. Тозаи продукт се оказа пълна лъжа. След смяната на маслото следващото взе да го гори, а до тогава колата не пипаше грам масло. Започна и да гори повече. Просто нямам думи! Бягайте от тях!
  • #1
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Машала