IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новите календари Liqui Moly и Pirelli

И двете компании не изневеряват на традициите, залагайки на изкушаващ сексапил

Новите календари Liqui Moly и Pirelli

Два от лидерите в автомобилната промишленост - германският производител на масла и добавки Liqui Moly и италианският производител на гуми Pirelli, представиха новите си календари. Те са чакано събитие не само от автомобилните фенове, тъй като страниците им красят изкусително красиви полуголи красавици.
Новите календари Liqui Moly и Pirelli
Корицата на Liqui Moly Calendar 2015

Календарът на Liqui Moly бе представен за първи път през септември по време на изложението Automechanika във Франкфурт. Той е вече в продажба и съдържа 13 вместо 12 страници, тъй като изобразява и дните от месец декември на тази година.

Фотосесията на Liqui Moly Calendar 2015 е проведена в изоставената фабрика за стомана Maxhütte Steel Works в Бавария. Германия. За страниците му са позирали 14 красавици.
Новите календари Liqui Moly и Pirelli
Корицата на Pirelli Calendar 2015

Тазгодишният календар на Pirelli е по-умерен, но пък представя едни от най-красивите жени в света - Джиджи Хадид, Адриана Лима, Джоан Смолс, Наталия Водянова.

Кадрите са заснети в Ню Йорк от фотографа Стивън Мейзъл. Сред моделите е и Кандис Хъфин, която е първият модел от категорията "plus-size", сниман за календара на Pirelli. Това е неговото 42-ро издание.

Снимки: Liqui Moly / Pirelli

Още еротични автомобилни календари вижте ТУК

Тагове: pirelli liqui moly
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 4 rate down comment
    darth ( преди 9 години )
    ако това е реклама - здраве му кажи! Само дебели *** и силиконови цици.... Тези хора май за женска красота не са чували! То като се замисля, че само долни *** са арт какво можем да очакваме бездарно изкуство. Предните календари на Пирели бяха арт, сега си е просто как да го кажа ЖАЛКО подобие на нещо еротично, камо ли някой в сервиза да си каже егаси мадамите! Просто передната ШИТ!
  • #4
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Като не могат да прават гуми и масла, поне да пуснат календари!
  • #3
    15 rate up comment 1 rate down comment
    jey leno ( преди 9 години )
    Прав си дали ще оризова ракия или шнапс не е важно.По важно е тази с червените прашки да те кефи,ако ли не не знам накъде отиваме......малий ,ама какво барабанче ,а?
  • #2
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам какво общо има, ама добре че са Тойота да могата да си направят пирелитата и ликимолитата календари. И как не сложиха снимка няма една японка дръпната, да оплакнат оризовките окото. Щото ако не бяха Тойота и фотоапрати нямаше да има и никой наямаше да плакне нищо.
  • #1
    42 rate up comment 1 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Не е проблем дали харесваш японско или немско.Проблем е, ако не харесваш женско!