IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кампанията „Пази скутера!” продължава

Кампанията, в подкрепа на сигурността на шофьорите на скутери – „Пази скутера!”, продължава и на 22 септември.

Кампанията „Пази скутера!” продължава
Поредното събитие от инициативата ще се състои в събота на бул. Фритьоф Нансен от 15.30 и ще предложи на публиката невероятни изпълнения със скутери, добро настроение и изненади. Освен официално подкрепена от Столична община, Съвета по безопасност на движението и столичната организация на Български Червен кръст, кампанията е привлякла още партньори и от мото бранша – Piaggio, Gilera, Vespa и Derbi, а сред медийните партньори вече са Dnes.bg и Automedia.bg. 

Българската асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи също се ангажира с подкрепа на събитието под формата на повече статистика и информация в помощ на шофьорите на скутери. От организаторите съобщиха, че ще продължават да раздават от ярките стикери с логото на кампанията на всеки, който е готов да каже на останалите участници в движението: „Пази скутера!”. Освен това те обещаха, че сред наградите ще има и каски, които са задължителни за всеки съвестен скутерист.
0 от 500