IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford представи Focus Sport

Новата модификация ще се настани под ST в гамата на марката

Ford представи Focus Sport

Компанията Ford представи нова модификация на бестселъра си Focus, която е получила добавка Sport към името си. Премиерата на хечбека се състоя на изложение за тунинговани автомобили в Есен (Гер).
Ford представи Focus Sport
Хечбекът ще се разположи под Focus ST в моделната гама на марката. Автомобилът ще се предлага в два ексклузивни цвята Race Red и Panther Black, които се комбинират с контрастираща окраска на покрива, дифузьора, решетка на радиатора и корпусите на огледалата. За модификацията са предвидени и специални 18-цолови джанти.
Ford представи Focus Sport
Червеното и черното присъстват и в интериора на Focis Sport. В тези цветова са лоста за скоростите и ръчната спирачка, както и воланът. В салона са поставени и специални спортни седалки, както и алуминиеви педали.
Ford представи Focus Sport
Машината ще се предлага с 1,5-литров бензинов двигател от семейството EcoBoost в два варианта на мощност - 150 и 182 к.с. Предвидена е и версия с 2,0-литров дизелов мотор, развиващ 150 к.с.
Ford представи Focus Sport
Продажбите на модела в Германия ще стартират през следващата седмица. Цените на хечбека започват от 24 960 евро.

Снимки: Ford

Тагове: ford focus st
0 от 500