IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Concept-ZT – това ли ще бъде заместникът на Mitsubishi Galant?

Mitsubishi готви няколко интересни експоната за предстоящия през октомври автомобилен салон в Токио.

Concept-ZT – това ли ще бъде заместникът на Mitsubishi Galant?
С новия електромобил на фирмата, Automedia.bg ви запозна. Освен него в Токио Mitsubishi ще представи и Concept-ZT. 


Този модел ще бъде интересен, защото ще покаже в каква посока Mitsubishi ще развива своя модел във високата средна класа. Концепцията е пълна със съвременни технологии, като системата за самостоятелно паркиране или системата от камери даваща възможност да се види цялото пространство около колата, включително и с поглед отгоре, (така наречения top-down поглед към колата). 

Каросерията е изградена около алуминиева рамка за по-висока сигурност. При тази кола голямото внимание е отделено за безопасността на пътниците, но и на пешеходците. 

За предаването и разпределението на движещия момент се грижи системата S-AWC (Super All Wheel Control), която комбинира задвижване на четирите колела от модела Outlander с нов електронен диференциал и система за стабилност по време на движение. 

Двигателят на представената концепция е дизелов с обем 2.2 литра и мощност 140 kW. Concept-ZT ще представи и нова скоростна кутия SST (с която ще бъде комплектуван и EVO), скоростна кутия много подобна на разработената от Volkswagen DSG.
0 от 500