fallback

СПА терапия от Toyota

Тест на новия Avensis 1.8 Valvematic CVT

Тагове: toyota avensis
fallback
  • #45
    анонимен ( преди 8 години )
    Якоо!И мен лично какво ме интересува че Тойота заема много първи места за коли над 10г!Аз моите на 8-мата съм ги продал!
  • #44
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво. За пореден път - отличен автомобил. Дори бих казал е една идея по красив от твърде дългата торпедовидна Мазда 6. Може би само прекалено агресивната предна решетка създава усещането за много динамизъм и и донякъде натрапчивост. Но на живо е по спокойна, определено.
  • #43
    Анонимен ( преди 8 години )
    Трябва главата никак да не те слуша, за да сравняваш нискобюджетна фалирала марка, купена от най-големите мошеници в автоиндустрията с най-голямата, мощна, богата и технологична автомобилна марка в света - Тойота. Да не говорим, че доказано правят най-здравите автомобили. Ако не вярваш, питай германците. Всяка година именно те го доказват. Някакви други факти искаш ли?
  • #42
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хайде сега като толкова говорите за този страхотен автомобил кажете по какво той превъзхожда преките си конглокенти като Skoda Superb например? Нека обаче да говорим с измерими факти. Защото аз мога да изброя много неща с които Superb превъзхожда Toyota.
  • #41
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Европейците могат да оценят технологичното превъзходство на Тойота точно колкото прасетата могат да оценят скъпоценните камъни. На европейците им дай канцерогенни тракалници, колкото повече надвишават стандартите за вредни емисии, толкова по-добре. Жалки зомбирани маймунки нашмъркани с азотни окиси и сажди. Хех!
  • #40
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "Каквито и реклами да правите от тойота, това не променя факта, че колите ви са *** и не продавате нищо в Европа."Ако знаеш пък колко им пука на японците за Европа.. Нека им е зле да са най-големия и най-технологичния автомобилен концерн, с печалба по-голяма отколкото на всички останали автопроизводители взети заедно.
  • #39
    Анонимен ( преди 8 години )
    Имам Аурис с този двигател и не е ЦВТ.Само хубави неща мога да кажа. Нисък разход, надеждност, здравина, прилична динамика и кеф от шофирането. За 6 г. и 110 000 км. по колата нищо не е пипано. Само гориво се налива и се сменят консумативи. Следващата ми кола ще бъде отново Тойота. Или Аурис Хибрид или Авенсис. Надявам се да пуснат Авенсис хибрид. Не зная защо не го правят. В хАмерика продават в класа на Авенсис хибриди. Нека малко променят политиката в Европа!
  • #38
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немските долни домузи за пореден път класираха Тойота на върха за ужас на мазните долни *** от БГ.
  • #37
    Анонимен ( преди 8 години )
    За изготвянето на тазгодишния доклад организацията за технически прегледи T
  • #36
    Анонимен ( преди 8 години )
    В категорията на 10 до 11-годишни автомобили Toyota отново показва, че възрастта не е пречка за издръжливостта и цели пет модела заемат позиции в топ 7. Corolla Verso и RAV4 заемат позиции на почетната стълбичка втора и трета, а на четвърта позиция е Avensis. Шеста и седма позиция са за Corolla и Yaris. Сред новите автомобили Toyota също демонстрира отлични резултати с деветото място на Yaris в групата на автомобилите между 2 и 3 години.
fallback
Последни