fallback

СПА терапия от Toyota

Тест на новия Avensis 1.8 Valvematic CVT

Тагове: toyota avensis
fallback
  • #55
    Анонимен ( преди 8 години )
    ВАГи,това ако е куц кон, какво ли е 1,4 турбинирания мАтор на Патас с умопомрачителните 125 катъра с разход 10/100!А какво ли е 1,6 ТДИ чист дизел с още по-умопомрачителни 120 магарета и разход по-висок от японското техническо творение! Я ни светни умнико, как немските куци коне са по-бързи и добри от японските расови! И запомни, че това не са спортни коли, които да отчитат времена, а семейни автомобили, които трябва да могат да те откарат до там за където си тръгнал. Немските не успяват...
  • #54
    кадъч ( преди 8 години )
    Европейските марки в момента са много зле японците в момента имат превъзходство и то огромно. От европейските марки най-читавите са Волво и то благодарение на китайците...
  • #53
    ...до ( преди 8 години )
    Ти бавен ли си бе момче или просто не искаш да проумееш?! То в статията дори си е написано, добрия стар мотор от преди 15 години поне, странната ск кутия, която трябва да си мазохист за да си поръчаш с този мотор, а ако е с ръчна трябва да си много спокойна душица да не се изнервяш по нагорнищата, да не говорим при изпреварване какъв куц кон ще е това. Остава едно предимство раЗхода, Аз лично не бих си причинил нещастиета да управлявам това заради икономията на няколко гр. или литра дори.
  • #52
    Анонимен ( преди 8 години )
    Я пак хубаво виж характеристиките на древната си Вектра и тогава пиши глупости! Пък и не си имал никога Вектра, за да ги пишеш тези неща. Всичко що си имал, ако изобщо нещо си имал е било ВАГ. Номерата ти, че си имал нещо друго не минават. Както и номера с Реното и Шкодатаза което си писал по-долу. Между впрочем, повечето (да не кажа всичките) негативни коментари са твои.
  • #51
    Анонимен ( преди 8 години )
    Покажете ЕДНО качество на тази кола с което да превъзхожда дори най-слабите си конкyренти!
  • #50
    Анонимен ( преди 8 години )
    Като гледам статистиките на са много баламурниците които ще дадат тези пари за това недоразумение.
  • #49
    Анонимен ( преди 8 години )
    180Нм, 10,4 до 1002500 оборота при 140Страшна работа. Древната ми Вектра от преди 25 години имаше подобни характеристики.Честито на тия дето ще дадат 60 бона за тази кошница.
  • #48
    до: ... ( преди 8 години )
    А да попитам ...каде са високите технологии?Виждам, че яко глупееш, но продължавай да си питаш! Високите технологии, както ти бе обяснено по-долу са в това, че тази кола е изключително здрава, икономична и балансирана. Без високи технологии, тези неща няма шанс да ги направиш. Нали виждаш без високи технологии вурстовете какво правят! Лъжат-мажат и манипулират. Освен всичко, не се сещам за друг автомобил в този калс с подобна мощност, бензинов, с CVT да има подобен разход. Ти сещаш ли се?
  • #47
    Xa Xa BG Realnost ( преди 8 години )
    Ot Mobile.BG:колите ни са подбрани с високо качество и са от богати ТУРИСТИЧЕСКИ и ИНДУСТРИАЛНИ райони в ИТАЛИЯ(ПИЗА, БЕРГАМО, БРЕША, МИЛАНО, ПЕРУДЖА, ВИТЕРБО и ДР. )където собствениците на автомобили получават високи ЗАПЛАТИ и това им предоставя възможността по често да подменят колите си и да ги обслужват в италианските сервизи
  • #46
    ... ( преди 8 години )
    А да попитам ...каде са високите технологии? Най- голямата и печеливша компания е голяма и печеливша точно заради тези си модели.А "високите технологии " са за престиж и сваляне емисийте на компанията. Да си купиш тази тойота заради високите технологий е същото като да си купиш гоуф тди понеже компанията майка произвежда веирон.
fallback
Последни